Neked milyen ostoba kifogásod van arra, hogy nem iszol elég vizet?
2017. június 29. írta: FEMILLA

Neked milyen ostoba kifogásod van arra, hogy nem iszol elég vizet?

1.jpeg

Mivel már szinte a "csapból is ez folyik", ezért nagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos az emberi szervezet számára a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása és, hogy milyen súlyos következményekkel (fáradékonyság, szédülés, fejfájás, dekoncentráció, remegés, depresszió, kiszáradás, stb.) jár, hogyha nem iszunk elegendő vizet! Miközben tökéletesen tisztában vagyunk a negatív következményekkel, valahogy mégsem iszunk eleget! 

Hogy miért?

A víz olyan íztelen! 

Hát akkor ízesítsd! De magad csináld, nem pedig ízesített, cukros vizeket vegyél! Ha a gyümölcsökkel (citrom, eper, alma, stb.), zöldségekkel (uborka, répa, stb.) nincs különösebb problémád, akkor áztasd a vízbe! Így nagyon enyhén és kellemesen kiázik az ízük és szuper jól is néznek ki! Vagy akár ihatsz igazi gyógynövényekből készült teát, melyek jótékony hatásai kifejezetten kedvezőek a szervezetedre! A nyár legfrissítőbb hűsítője a limonádé! Sok-sok citrommal, jéggel és mézzel!

A fent leírt finomabbnál finomabb receptekkel történő megfelelő mennyiségű víz ivásának pozitív hatása még az is, hogy segít leszokni a boltban vásárolt egészségtelen, cukros üdítő, kóla fogyasztásáról!

drink-fruit-1554647_1920.jpg

A csapból büdös, rossz ízű víz folyik!

Tudom! Nálunk is! Szörnyű még a gondolat is, hogy ott van és ihatatlan! Manapság nagyon szuper vízszűrő kancsókat tudsz venni és kedvező áron! Például a Biocom Hidrogénes vízkészítő pohár kiszűri a vízből a kellemetlen ízeket, szúrós szagokat okozó anyagokat, nehézfémeket és szemcséket. Az otthoni csapból folyó vizet csak beleengeded a pohárba, amely hidrogénnel dúsítja a vizet! A H2-gO egy forradalmian új, hordozható készülék. 

Miért érdemes magas antioxidáns tartalmú vizet fogyasztani?

Az anyagcsere folyamatok során úgynevezett szabadgyökök keletkeznek, olyan molekulák, amelyek elektron hiánnyal küzdenek és ezért hajlamosak a sejteket bántani, hogy kémiai egyensúlyba kerüljenek. Az antioxidánsok szerepe ebben a folyamatban, hogy „hatástalanítsák” a szabadgyökök által okozott károsodásokat.

Az antioxidánsban gazdag, hidrogéndús víz csökkenti a szabad gyökök mennyiségét és megelőzi ezek szervezetre gyakorolt káros hatását és segíti a szervezet öngyógyító folyamatait.

H2-gO Hidrogénes vízkészítő pohár

A Biocom Hidrogénes vízkészítő poharát az Ökonet Webshopban tudod megvenni ITT !

A Webshop Regisztráció menetét itt találod: REGISZTRÁCIÓ

A víztől sokat kell járni pisilni! 

Valóban igaz, mivel a víz átmossa a szervezeted, ezért a méreganyagokat valahol muszáj kiüríteni! Viszont azt tudtad, hogy napi 3-4 liter víz fogyasztását követően kb. 2-3 hét múlva már nem fogsz annyit wc-re járni? Hogy miért? Először is kitágul a hólyagod, így több vizeletet tudsz benntartani és egyre tovább! Meg ez valójában egy kicsit olyan száraz, cserepes virág effektus! Eleinte, ha öntesz a kiszáradt virágra egy pohár vizet, azonnal átszalad rajta és alul kifolyik! De idővel, egyre többet szív be magába és tartja meg a vizet, egyre nedvesebb a földje! Az emberi szervezetnél ugyanez a folyamat megy végbe, eleinte szinte keresztül folyik rajtunk a víz, majd a testünk sejtjei meg- és benntartják a vizet! Melyek csak akkor tudják kibontakoztatni optimális teljesítőképességüket, ha belső terük, az úgynevezett citoplazma megfelelően fel van töltve vízzel!

frog-1037714_1920.jpg

Elfelejtek rendszeresen vizet inni!

Neked is délután jut eszedbe, hogy aznap még nem ittál szinte semmit? Azaz akkor is csak a dehidratáltság miatti fejfájás miatt véled ezt? És gondolj csak bele, hogy mennyien lehetnek így ezzel, hogyha a vízivásra még alkalmazást is kifejlesztettek! Mivel a telefonod mindig veled van, ezért ezek az applikációk segítenek Neked meghatározni a napi folyadékszükségletedet, követik a napi vízfogyasztásodat és barátságosan emlékeztetnek rá, hogy mikor kell innod! Imádni fogod!

Víz Drink Emlékeztető APP

Hydro Coach - igyál vizet APP

iphone-410316_1920.jpg

Tele vagyok, ha sok vizet kell innom!

Fontos, hogy ne egyszerre fogyassz sok vizet, próbál meg kortyonként, akkor nem telít el annyira! Sokan a szomjúságot összekeverik az éhséggel, így akkor is esznek, amikor éppen vizet kellene inniuk! Pedig, ha vizet fogyasztasz, akár minden étkezést megelőzően, mindamellett, hogy energikusabbá válsz, sokkal kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe, így fogyni fogsz pár kilót is! Nemcsak az étvágy elnyomására nagyszerű megoldás, de segíti a nátrium, a méreganyagok és a zsír távozását is. A víz gyakorlatilag a zsírvesztés egyik legfontosabb katalizátora, amit sajnos a nők többsége nem ért meg, félve attól, hogy a felhalmozódó víz teszi őket kövérré. 
water-830374_1920.jpg

Ha sokat iszom, béka nő a hasamba!

Igen, valószínű! Egy egész család! Ismerd be önmagadnak, hogy ez a kifogás egyáltalán nem állja meg a helyét, szóval a Nagyinak ebben az egy esetben azért nem volt teljesen igaza! frogs-897981_1920.jpg

 

Ha van még olyan kifogás, amelyet nem írtam le, küld el nekem!

Írj egy üzenetet a következő email címre: enitoth@gmail.com 

 Követsd Facebook csoportunkat: ITT 

süti beállítások módosítása