Üzenet a testtrend-felelősöknek: Kérjük vissza a szőrös férfiakat!
2017. május 05. írta: FEMILLA

Üzenet a testtrend-felelősöknek: Kérjük vissza a szőrös férfiakat!

Elég volt a csupaszság-mánia és az ecsethaj!

heat-1494868_1920_1.jpg

A férfiak elvárják a nőktől, hogy sehol se legyenek szőrösek, igenis mindenhol igazítsanak, szőrtelenítsenek! Egyedül a hajkorona viselete a megengedett számunkra, bár az sem minden esetben, mert vannak pasik, akik kifejezetten a rövid hajú nőket szeretik! Ezzel nincs is semmi gond!

Manapság viszont nagyon sok férfi teljesen szőrteleníti magát! Túl sok! Természetesen vannak nők, vagy tini lányok, akiknek ez bejön! De azért könyörgöm a nők nagy része irtózik az ilyen lecsupaszított felsőtesttől, sőt kifejezetten homoszexuálisnak tartja! És úgy gondolja, hogy az igazán férfias, szexi dolog igenis a jól karbantartott mellszőrzet! Persze a mellkas közepén lévő kis szőrpamacs egy kicsit megmosolyogtató, de az erős mellkasi szőrzet meg ijesztő, és ha a hát is erősen szőrös az meg egyenesen undorító!

Na akkor hogy is van ez? Te hogy állsz ehhez a kérdéshez?

Szőrtelenítés vagy sem? Ez itt a kérdés!

Azzal tisztában vagyunk, hogy a testszőrzet mennyiségéért és minőségéért a gének és a hormonok a felelősek, és hogy a férfiak alaphelyzetből szőrösebbek, mint a nők. De az ápoltság azért kifejezetten előnynek számít az ő esetükben is! Például a férfiak arcszőrzetében mostanság az a trend, hogy bajuszt és szakállt viselnek! Kimondottan csak férfiak számára barbershopok nyílnak országszerte, ahol a legújabb férfi hipster szakáll- és fade, undercut, stb. hajtrendeknek megfelelően készítik el számukra a professzionális viseletet!

Ha már itt tartunk érdemes megemlíteni, hogy azért az elburjánzott fül- és orrszőrzet soha nem lesz trend, sőt iszonyatosan gusztustalan! Nincs nő, aki vonzódna ehhez, sem trend-felelős, aki magára vállalná ezt! Kiirtása napjainkban már igazán egyszerű és gyors folyamat! Ezt lehet szorgalmazni férfiak!

Viszont kérem valaki értesse már meg a mai fiatal srácokkal, hogy nem kell kényszeresen csupaszítaniuk magukat, a férfi ember igenis rendelkezik jól karbantartott testszőrzettel, borostával! Ha genetikailag nem, azzal sincs semmi gond, érthető!

Minden nő máshogyan képzeli el a párja testszőrzetét, egyéni ízlés kérdése, hogy csupaszan, borostásan, vagy dúsabban, de abban tökéletesen egyetértés van közöttünk, hogy tisztálkodás után ér kiöblíteni ám a kádat és letisztítani a szappant a rátapadt szőrszálaktól, valamint borotválkozás után ugyancsak ér kiöblíteni a mosdókagylót!

süti beállítások módosítása