Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szerinted mi jut eszükbe a pasiknak a tűzpiros kirúzsozott szájról?
2017. május 02. írta: FEMILLA

Szerinted mi jut eszükbe a pasiknak a tűzpiros kirúzsozott szájról?

ketteskeee.jpg

Nem kérdés, hogy a férfiak nagy részét vonzza, szexinek és kívánatosnak tartja, ha egy nő rúzsozza a száját! Szeretnek többet képzelni mögé, beindul a fantázia! Viszont ehhez tökéletesnek kell lennie a kirúzsozott szájnak!

Az utóbbi években a csillogó szájfény használata volt elterjedt, ami használata azért jóval egyszerűbb, manapság viszont újra trendi a tűzpiros rúzs! Persze fontos, hogy az arc színedhez megfelelő legyen, mert ellenkező esetben sápadtnak tűnhetsz!

A tökéletes rúzsozás technikája

A csókra csábítás egyik legeredményesebb női taktikája a piros rúzsozott ajak, viszont tökéletesen kell kinéznie! A professzionális rúzsozáshoz 3 dologra van szükséged a piros rúzsodon kívül:

  • ajakbalzsam: a ráncosodó, kiszáradt, repedezett ajkak elkerülése érdekében először ajakbalzsammal (pl. szőlőzsírral)
  • alapozó: egyenletes hatást tudsz elérni a rúzsoddal, valamint a rúzsod igazi színének maximális érvényesülését hozza elő
  • szájceruza: a száj vonalainak lágy lekerekítése, majd a száj sarkai felé pedig felerősítése azért, hogy a rúzsodat hiba nélkül tudd felvinni

A száj kiemelése figyelemfelkeltés, esetleges szexuális felhívás is! Aki vörösre festi az ajkait, végtelenül magabiztos, mer élni a nőiességével, csábítani vele és általában szabadabban is gondolkodik az életről! Mindenesetre érdemes kipróbálni milyen hatást tudunk elérni vele!

A hétvégi esti partira bevállalod?

süti beállítások módosítása