Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Brutális szextrend terjed! Óvakodj a "Stealthing"-től!
2017. május 06. írta: FEMILLA

Brutális szextrend terjed! Óvakodj a "Stealthing"-től!

condom-wrapper-889x592.jpg

kép: www.mensaxis.com

Most biztos arra gondolsz, hogy megint valami förtelmes pozitúra vagy lepedő-technika veszi kezdetét a hálószobádban! Hát az még megnyugtató is lenne, de sajnos nem így van! A külföldi hírportálok manapság napi szinten foglalkoznak ezzel az új szex-trend őrülettel, amely a "stealthing" elnevezést kapta, és melynek köszönhetően folyamatos bírósági pereskedések vették kezdetét világszerte! A Yale Egyetem Jogi Karán például külön foglalkoznak a "stealthing" jelenséggel! Most megijedtél? Jogosan!

Mi is ez az új "stealthing" szex-trend valójában?

A "steal" angol szó jelentése "lopni", a "thing" szóé pedig "dolog".

Bővebben kifejtve: mielőtt a nő és a férfi között elkezdődne a szexuális aktus, megegyeznek abban, hogy a szexuális együttlét alatt óvszerrel védekeznek, majd a férfi titokban eltávolítja ("lelopja" magáról a "dolgot") az óvszert a szex közepén, a nő tudta és beleegyezése nélkül!

A nő a szexuális aktus végén jön rá arra, hogy a férfi levette az óvszert! Akkor szembesül vele csak, hogy amiben az elején egyetértettek, hogy védekeznek, azt a férfi megsértette! Ha a nő az aktust megelőzően tudta volna, hogy a férfi leveszi az óvszert, valószínű nem szexelt volna vele és nem járul volna hozzá az aktushoz! Ugyanis tisztában van vele, hogy az óvszer nélküli szexnél mindamellett, hogy növekszik a teherbe esés valószínűsége, nagyobb a lehetősége az olyan nemi úton terjedő fertőzéseknek, mint a baktériumos és vírusos hüvelyi gombák, HPV vírus, intim herpesz, nemi szemölcsök, HIV, szifilisz, stb.!

A Yale Egyetem vizsgálata szerint a "stealthing" áldozatok továbbá pszichológiai zavart, traumás stresszt és érzelmi károkat is tapasztalnak! Ez a szexuális zaklatás olyan formája, ami a "nemi erőszakkal szomszédos"-nak mondható, ugyanis ugyanaz az érzelmi, fizikai és pénzügyi károk keletkeznek, mint más, jogilag meghatározott erőszakos nemi cselekményeknél!

Még szörnyűbb, hogy rohamosan nő a "stealthing" elkövetők száma! Mivelhogy az interneten csoportok alakulnak arra, hogy buzdítsák, felbátorítsák a férfiakat a "stealthing" tevékenységre partnerükkel szemben! Szinte úgy adják el, mint egy "élményprojektet ", útmutatást, részletes leírást és tippeket is adnak, hogyan kell csinálni!

Szerződést nem kell írni azért a szexuális aktust megelőzően, mint ahogy azt Anastasia Steele és Christian Grey tette a világsikert aratott, bestseller Szürke ötven árnyalata c. könyvben és annak megfilmesített változatában, de azért legyünk kicsit körültekintőbbek a partnerrel való együttlét során!

Forrás: itt és itt 

süti beállítások módosítása