Az Instagram csajok már megint olyat villantanak, amitől megbotránkozik a világ!
2017. május 08. írta: FEMILLA

Az Instagram csajok már megint olyat villantanak, amitől megbotránkozik a világ!

18361352_1525421924136855_866891414_n.jpg

Csak nem furcsának találod a képen látható hölgy szemöldökét? Elárulom Neked nem véletlenül kócolódott össze! Képzeld ez az Instagram csajok legújabb smink trendje! Nevezetesen a "sárkány szemöldök"! Igen, pont úgy néz ki, mintha egy mitikus teremtmény hátán lévő tüskék lennének!

Szerinted sikerül nekik meghódítani vele a világot és minden nő ilyen "sárkány szemöldökkel" fog szaladgálni az utcákon? Nézd! Így kell elkészíteni!

Az Instagram csajok "sárkány szemöldökei"

Először is formázd úgy a szemöldököd egy vékony, ferdén vágott ecsettel, hogy 6 db aprócska, háromszög alakú tüske legyen! Akiknek bozontosabb szemöldöke van, azoknak jól jöhet egy kefés végű ecset is, de egy nem használt szempillaspirál ecset is kiválóan alkalmas!

Ezután következik a színes vagy átlátszó szemöldök zselé, amely a rakoncátlan szálak helyreigazításában van segítségedre! Kapaszkodj meg! Még a szempilla ragasztó használata is javasolt a tökéletes korrekció és rögzítés érdekében!

A szemöldök vonala alá használj világosabb színű szemhéjpúdert (highlightert), vagy egy bőrszínnel megegyező színű korrektort, amivel ki tudod emelni a szemöldök csontodat, így még precízebb formája lesz!

Kész is a "sárkány szemöldök"! A szemed pedig ugyanúgy sminkeld, ahogyan azt eddig is tetted!

Az igazán mesebeli megjelenésednek, ha más eredménye nem is lesz, de az biztos, hogy az Instagram kedvelőid számát durván megsokszorozhatod!

 

Forrás: itt,  

süti beállítások módosítása