Csontsovány modellek vs. szexi izmos csajok?
2017. május 13. írta: FEMILLA

Csontsovány modellek vs. szexi izmos csajok?

Avagy, hogyan változott a szépségideál az elmúlt évtizedben!

18424679_10155342684249826_602712261_n.jpg

Fotó: Juhász Viktória, bodyfitness/figure verseny díjazott

Emlékszel arra, amikor lányok, nők milliói félhalálra éheztették magukat, mert akkor a női szépségideál a csontsovány modellekről szólt? Abban az időben mindenhol ezt láttad, hallottad, hogy vékonynak lenni tökéletesen elég a boldogsághoz! Miközben majd elájultál az éhségtől és semmit sem bírtál csinálni a gyengeségtől! Manapság az 50 kilós, csontsovány lányokról csak a beteges anorexia jut már az eszünkbe, nem pedig a szépség, pláne nem az egészség!

A mai kor női szépség eszményképe szerencsére teljesen megváltozott! Momentán az ideális női test igenis formásan tónusos, erősebb, sportosabb felépítésű és izmos! A táplálkozás is tudatos és egészséges! És talán a legfontosabb, hogy boldogan, céltudatosan és magabiztosan érezd magad a bőrödben!

Találd meg a magadhoz illő mozgásformát!

Ebben a modern, agyon-gépesített világban iszonyatosan elkényelmesedett már az életünk, pedig a mindennapokhoz elengedhetetlen az, hogy a szellemi és fizikai állapotunk kiváló legyen! Az egészséges életviteledhez nem elég már tudatosan és helyesen táplálkozni, nélkülözhetetlen a rendszeres, aktív testmozgás is! Hidd el, hogy a megfelelő táplálkozás és mozgás harmóniájával, az izmod fokozott terhelésével, mértékkel, odafigyeléssel, igenis csodákat lehet művelni az alakoddal, testeddel!

Igaz, ahány féle női test létezik, annyi féle személyiség és testfelépítés van! Ezért nem mindegy, hogy ki, milyen mozgásformát választ magának! Lehet, hogy ami a barátnődnél hatékony, az nálad mégsem vezet igazán eredményre, vagy egyáltalán nem is jön be! Ezért meg kell találnod a magadhoz illő sportot, ami valóban a legjobb formádat hozza ki belőled! Ebben szakember, személyi edző segítségét kérd!

A női testépítés művészete felsőfokon!

Ha már megtaláltad a számodra leghatékonyabb mozgásformát és az ahhoz harmonizáló étrendet, soha nem látott módon kezd el fejlődni a tested, ami hihetetlen motivációt ad!

Így történt ez a fotókon látható Juhász Viktóriával is, aki eleinte egy percét sem élvezte az edzéseknek, sőt, csak az akkori párja miatt járt le a edzőterembe! Majd amikor már rendszeressé vált életében a sportolás és rohamos fejlődésnek indult, szenvedélyévé vált a testépítés, amely a mai napig is arra motiválja, hogy önerőből a legjobbat hozza ki magából! Olyannyira, hogy pár év alatt bodyfitness/figure kategóriában ért el kiváló eredményeket, mely versenyen a nőiességet, az izomzatot, szimmetriát, a színpadi mozgást, a pózokat, az összhatást, stb. nézik! (Sandefjord open, bodyfitness -163 cm kategóriában: 5. helyezés; Norwegian Championship, bodyfitness -163 cm: 4. helyezés)

vikiiii.jpg

A férfiak számára rendkívül vonzó és szexi a sportos és izmos test, a formásan kidolgozott has és feszes, kerek popsi! Lányok, megéri a kitartó küzdelem, mert az izmok nem nőnek ám oda önmaguktól! Ha pedig a jelen kor szépség ideáljának szeretnénk megfelelni, akkor maradt még egy kis időnk a bikini szezonig, hogy formáljuk és feszesítsük a testünket! Sosem késő elkezdeni a mozgást, de ami annál is fontosabb, hogy az rendszeressé váljon az életünkben!

süti beállítások módosítása