Tudod, hogy a férfiak miért markolásszák a gatyájukat?
2017. május 18. írta: FEMILLA

Tudod, hogy a férfiak miért markolásszák a gatyájukat?

tokos.jpg

Mintha mi sem lenne természetesebb a beszélgetés közepette kedves férfi ismerősöd roggyant egyet a lábával és már marokra is fogja, aztán igazít egy jó nagyot rajta, majd vissza kiegyenesedik! Meglepődött fejjel nézed végig a folyamatot, rábambulva, de valahogy ez sem zavarja, folytatja a kommunikációt zökkenőmentesen minthogyha semmi sem történt volna! Ezt követően már egy szavára sem emlékszel, mert azon agyalsz, hogy valójában ezt most miért csinálta?

A tökvakarás lehetséges okai

Számos oka lehet, hogy a pasik a töküket vakarják! Mondjuk nem azért, de nekünk nőknek is lehetne számos okunk vakargatni magunkat odalent, de mégsem tesszük, na mindegy!

Szóval, elsődlegesen a legvalószínűbb, hogy egy rossz beidegződés, ezt onnan tudhatod, hogy rendszeresen és már nagyon régóta csinálja. Egyszerűen jól esik neki! Egy ösztönös viselkedési forma, mely valójában titkolt üzenetet hordoz, mégpedig, hogy egy potens egyed a "vakaró", és készen áll bármilyen feladatra, akár legyen az az indulás a csatába!

A rossz alsónadrág is lehet a probléma forrása, ami nem tart rendesen, ezért a herék állandóan hozzáragadnak a combtőhöz, és ezt kell ám egy laza mozdulattal visszaigazítani, helyrerakni.

Meglehet az is kellemetlen, amikor az elburjánzott szőrzet becsípődik ugyancsak a herék és a comb közé, vagy a fityma alá, de megeshet akár, hogy a rossz alsónadrág gumija alá is!

Aztán az is előfordulhat, hogy a nagy melegben megizzad, bepállik, amitől meg aztán viszket. Vagy talán ki is dörzsölheti valami.

És a legszörnyűbbet hagytam a végére, melyhez nincs hozzáfűzni valóm. Bolha? Lapostetű? Ápolatlanság? Húgyúti- és nemi fertőzések?

Szóval elképesztő, hogy mennyi oka lehet a tökvakarásnak! De azért, ha mi nők kérhetnénk valamit, akkor csak az az egy lenne, hogy légyszi' ne kelljen ezt nekünk nézni!

süti beállítások módosítása