Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Spontaneitás, ami felforrósítja és újraéleszti a párkapcsolatod és az életed!
2017. június 06. írta: FEMILLA

Spontaneitás, ami felforrósítja és újraéleszti a párkapcsolatod és az életed!

Hol vannak már azok az idők, amikor egy nap töprengés nélkül, céltalanul, és ártatlanul indult, majd spontán, a természet lágy ölén egy sátorban töltött forró pillanatokkal teli, hosszú éjszakával ért véget?

romance-1934204_1920.jpg

Hetekkel, sőt hónapokkal jó előre, állandóan megtervezzük és tökéletesen meghatározzuk a mindennapjainkat. Részletes listát vezetünk a telefonjaink naptárjában a tennivalóinkról, feladatainkról, életünk eseményeiről, teendőiről olyannyira, hogy közben elveszítjük a spontaneitás képességét. Szintén a túltervezésnek köszönhetően a párkapcsolatunkban is egy idő után minden olyan megszokottá, monotonná válik. Unalmas lesz a párunkkal együtt töltött idő és ellaposodnak a hálószobai együttlétek is!

A spontaneitás aktívvá ás kreatívvá tesz!

A spontaneitás egy természetes ösztön, amely bennünk van és szükségünk van rá! Kell, hogy állandóan aktívak és kreatívak legyünk, felfedezzük környezetünket, embertársainkat, kockázatot vállaljunk és improvizáljunk cselekedeteinkkel, hallgassunk az ösztöneinkre, megérzéseinkre, valamint szabadítsuk fel a gátlásainkat és viselkedjünk a minket ért impulzusok hatására!

Manapság túl sokat gondolkodunk, rágódunk, agyalunk a döntéseink helyességéről, amely szinte megszállottsághoz és sok esetben pedig boldogtalansághoz is vezethet. Így sosem élvezzük ki az élet apró örömeit, nem éljük meg az életünket és nem hagyjuk néha egy kicsit magától alakulni! Persze szükség van egy egészséges kontrollra, a nagy döntések alapos megtervezésére, de azért hagyjuk, hogy egy kis spontaneitás is bekerüljön az életünkbe. Bár a megérzés alapján hozott döntés nem minden esetben a legjobb, de a hibák részei az életünknek.

A spontaneitás izgalomba hoz!

A párkapcsolatunkban ugyancsak szükségünk van aktív és kreatív viselkedésre, a nem szokványos és szokásos meglepetésre! A kezdeti boldog időszak után a vágy, a libidó csillapodik és egy idő után elvész a kiszámíthatóságtól, a partnernek természetes, hogy ott van a másik, és nem kell udvarolni, nem kedveskednek többé egymásnak meglepetésekkel, spontán szeretetkinyilvánításokkal, így érdemes beiktatni váratlan pozitív fordulatokat!

Itt a jó idő, a meleg napsugarak, a madárcsicsergés, a lágy szellő, mely ösztönösen is húz minket ki a házból, a rétre, a vad és szenvedélyes erdőbe, a romantikus tengerpart simogató homokjába, az extrém hegyekbe, mindegy is hová, csak ki a szabadba. Engedjünk a csábításnak és az ösztöneiknek és adjuk át magunkat a természetnek! A szexuális éltünket feldobhatjuk és izgalmasabbá tehetjük, ha a természet lágy ölén csábítjuk el kedvesünket egy izgató és spontán együttlétre!

De persze a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt!

Egyszóval elég a töprengésből, egyszerűen várjuk ki, hogy mit hoz ez a csodálatos nap és hozzunk a pillanatnak megfelelő spontán döntéseket!

süti beállítások módosítása