Srácok, a strandon a csajokat nézzétek már, ne a mobiljaitokat!
2017. július 05. írta: FEMILLA

Srácok, a strandon a csajokat nézzétek már, ne a mobiljaitokat!

night.jpg

Vagyunk jó néhányan mi nők, akik hónapok óta koplalunk, tornázunk és alakformáló, bőrfeszesítő kezelésekre járunk azért, hogy a fürdőruhás, bikinis strand szezonban csinosabbak legyünk! Minden évben, több új bikinit vásárolunk az adott nyári trendnek megfelelően, melyeket hetekig keresgélünk, majd órákon keresztül válogatunk és próbálunk azért, hogy a testünk alakjához a legjobban megfelelő és hozzáillő legyen! Szoliba járunk, hogy már egy kellemes kreol színnel tündököljünk a strandon és ne vörösödjön le a bőrünk a napégés miatt! Aranyszínű tetoválásokat és trendi ékszereket teszünk magunkra, napszemüveget és kalapot is viselünk, valamint szuper frizuránk és strand sminkünk is van! 

És mindezekért cserébe srácok tényleg azt kapjuk, hogy a mobiljaitokat nézitek???

Miért nézitek és mit néztek srácok állandóan a mobiljaitokon?

Azt már megszoktuk, hogy a tömegközlekedési eszközökön, az utcán, a kávézókban, a parkokban, stb. mindig a telefonjaitokat nyomkodjátok, de hogy a strandokon is, ahol hús-vér csajok, kis híján meztelenül vonaglanak előttetek!?!

De most komolyan, mit néztek ilyenkor?

Facebook és Instagarm csajokat? De hát ők is ott vannak nem messze tőletek! 

Vagy becsekkoltok és azt figyelitek ki van még ugyanazon a helyszínen veletek együtt?

Szelfiket, fotókat készítetek magatokról, a helyről és azokat feltöltitek?

Esetleg olvasgattok posztokat, cikkeket? 

Nem gondoljátok srácok, hogy mindezeket nem a strandon kellene csinálni, ahol bikinis csajok szaladgálnak körülöttetek, pláne miután mindig és mindenhol a telefonotokat bújjátok? 

De akkor mégis, hogyan és hol akartok csajokat felszedni, ha már a strandon sem megy?

Megkérhetnénk Mi nők Titeket férfiakat, ha már annyit készülődünk Nektek, csak egy elismerő, kedves pillantással és pár, udvarias szóval megdicsérjetek? 

Köszönjük!

============

Látogasd meg a Facebook és Instagram oldalamat is, hogy szabadidődben jókat tudj olvasgatni, nézelődni és hasznosan informálódni!

Femilla Blog Facebook

Femilla Blog Instagram

 

süti beállítások módosítása