Az idei nyár legtrendibb szabadtéri tevékenysége: piknik!
2017. július 08. írta: FEMILLA

Az idei nyár legtrendibb szabadtéri tevékenysége: piknik!

9225493514_520fde93ca_b.jpg

Piknikezni egy szuper jó dolog! Gondolj csak bele, hogy odakint a szabadban, a madárcsicsergéses, napfényes, lágyan szellős természetben, bárhol, ahol csak jól esik és szeretnéd, leteríted a pléded és a kosaradból egy jót falatozol, miközben nézelődsz, beszélgetsz, valamint felhőtlenül szórakozol, kikapcsolódsz és pihensz! Ha úgy tartja kedved, hogy egyedül indulsz piknikezni, akkor egy érdekes és izgalmas kis könyv társaságában tökéletes program a szabadtéri relaxálásra, ha a családdal, gyerekekkel együtt mentek, igazán élményekkel teli, meghitt esemény, és ha a barátokkal piknikeztek, az lesz csak aztán az igazi eszem-iszom mulatság és tivornya!

Mi szükséges egy jó piknikhez?

Először is készítesz otthon szendvicseket, behűtött vizet, üdítőt, limonádét és mindenféle finomságokat, amiket csak találsz még a konyhai szekrényben és kamrában, bepakolsz egy kosárba! Ha nincs piknik kosarad sem kell kétségbe esni, mert akkor egy hátizsák is tökéletesen megfelel erre a célra! Nagyon praktikusak ilyenkor az ételek pakolásánál, csomagolásánál a műanyag ételes-tárolódobozok, mert biztonságosan magaddal tudsz benne vinni nyers zöldséget és gyümölcsöt is, ami kifejezetten jól esik a szabadban! Ugyancsak célszerű műanyag poharakat és evőeszközöket is bekészítened, valamint papírtörlőt és egy kis szemeteszsákot

our_pre-july_4th_picnic_nola.jpg

A piknikezés egyik legfontosabb eleme a kockás pléd! Na jó, ha nem kockás is kiválóan megfelel! Manapság már lehet kapni olyan, kifejezetten szabadtérben használatos plédeket, piknikhez, túrázáshoz, strandra, melyeknek az alsó része egy vékony műanyag, amely remekül szigetel és vízhatlan, így akár nedves fűre is le lehet tenni, mert nem ázik át.

picnic-502816_1920.jpg

Jól jön, ha magaddal viszel még szúnyog- és kullancs elleni spray-t, valamint naptejet, melyek használata ajánlott a szabadban!

Sétálva is útnak indulhatsz egy fantasztikusat piknikezni, de akár biciklivel is felfedezheted a kiszemelt területet, ahol megtelepedsz majd, amikor már elfáradtál!

============

Látogasd meg a Facebook és Instagram oldalamat is, hogy szabadidődben jókat tudj olvasgatni, nézelődni és hasznosan informálódni!

Femilla Blog Facebook

Femilla Blog Instagram

 

süti beállítások módosítása