Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Tusolj úgy ahogyan még soha, tusolj ott, ahol még soha!
2017. április 27. írta: FEMILLA

Tusolj úgy ahogyan még soha, tusolj ott, ahol még soha!

Intim zuhany! A legújabb higiéniás őrület!

legs-1716821_1920.jpg

Fontos, hogy nőként ne csak a szemmel látható szépségedet ápold - arc, fogak, haj, bőr -, hanem a testednek belső, intim területeit is, mely egy modern nő ápoltságához már hozzátartozik!

Biztosan Te is hallottál már az intim higiéniáról! Lássuk csak egy kicsit alaposabban, mi is az!

Mi is az az intim higiénia?

A szakemberek a zuhanyzást tartják a tisztálkodás legegészségesebb módjának! Valamint különösen felhívják a figyelmet a hajlatok (hónalj, combtő, stb.) alapos tisztán tartására és szárazra törlésére, mivel ezeken a területeken telepednek meg leginkább a gombás fertőzések, amelyek a női nemi szervek nagyobb nyitottsága miatt könnyebben feljutnak a hüvelybe! Igaz leggyakrabban a nemi aktus során fertőződsz meg!

Az intim testrészek tisztán tartása nagyon fontos a székletürítést, valamint a szexuális együttlétet követően, amelyre viszont nem minden esetben van lehetőséged! Ezért is történik meg az, hogy a hüvelyt védő tejsavköpeny megsérül, így a tejsavbaktériumok nem tudnak gondoskodni a megfelelő egyensúly fenntartásáról! Ilyenkor van szükség irrigálásra, a hasznos baktériumflóra visszaépítésének érdekében!

Milyen a jó intim higiéniás eszköz?

Nagyon fontos, hogy ergonomikusan kialakított, testszövet barát, lágy, egészségügyben használatos műanyagból készüljön, amely segítségével nyugodt, komfortos és intim körülmények között, maximális biztonságban végezhető intim zuhanyzást tegyen lehetővé! Bármilyen tusfejre rászerelhető legyen és beépített nyomáscsökkentéssel rendelkezzen, amivel kontrollálja az egyirányú vízbevitel áramlását!

medcare_intimzuh_4cabcbd6770d0_2.jpg

Az intim zuhany használata gyógyít és megelőz!

Az intim zuhany olyan kapszulákkal használható, amellyel tejsavas, vagy különböző gyógynövényes gyógyszerbevitel lehetséges a hüvely felső részébe. Így a kapszulával megtöltött intim zuhany egy egyedülállóan kétfázisú kezelést tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a kapszula első fázisába NaCl (só) kristály van betöltve, amely kioldódásával a hüvely oldal irányú enyhe fertőtlenítő öblítését éred el, majd ezután a letisztított felületre a második fázisban lévő töltetet, a hüvely felső részébe viszed be. A teljes kezelés pár másodperc alatt lezajlik, majd a készülék működése automatikusan leáll.

Kapszulák típusai:

  • Tejsavas (ph helyreállítására a mindennapos intim tisztálkodásnál, antibiotikumok szedése esetén, hüvelyszárazságnál, szexuális kontaktus után, menstruáció után, változó kori hormonális változások okozta hüvelyi flóra megváltozása esetén)
  • Levendula (hüvelyi folyás esetén)
  • Körömvirág / Zsálya (hámsérülések esetén)
  • Cickafark / Kakukkfű (fertőzések esetén)
  • Magisztrális (gyógyszer bevitelhez)
  • Komplex sókapszula anális kezeléshez (méregtelenítésre, ill. tisztító kúrák részeként, anális szex előtt és után, székrekedés esetén, beöntésre orvosi vizsgálatok előtt)

Tipp:

A leghatékonyabb védekezés a hüvelyi fertőzések ellen az egészséges hüvelyflóra és immunrendszer megteremtése és fenntartása! Nagyon fontos a tejsavas irrigálás a hasznos baktériumflóra visszaépítésének és megerősítésének érdekében!

Érdemes kipróbálnod nem csak a sok pozitív hatása miatt, hanem azért, mert ez már hozzátartozik egy modern nő higiéniás ápoltságához!

 

süti beállítások módosítása