Vakrandi a cipőddel...
2017. április 27. írta: FEMILLA

Vakrandi a cipőddel...

shoes-1468818_1920.jpg

Amikor elmész vásárolni egy üzletbe, gyors körbenézés után, kiválasztod a potenciális darabokat, majd felpróbálod és végül megveszed a számodra legtökéletesebbeket. Cipők vásárlásánál végtelenül kritikus tudsz lenni, kb. 5 különböző darabbal ülsz le a székre és többszöri próbálgatás és összehasonlítgatás után választod ki a legmegfelelőbbet! Ezért maximálisan tisztában vagy már a lábad méretével, adottságaival.

De mi történik, ha nincs időd, vagy túl fáradt vagy elmenni vásárolni? Gondolom veled is előfordult már, hogy egyszerűen nem volt hozzá kedved! Ilyenkor általában kényelembe helyezkedve felpattansz a netre és órákon át böngészed a webshopokat!

Webshop! Amit egyszerűen nem lehet megunni!

Amikor webshopon vásárolsz, akkor először a képernyőn keresztül aprólékosan végignézed a teljes kínálatot, képes vagy nüansznyi részleteket is észrevenni, majd miután kiválasztottad a lehetséges darabokat, onnantól kezdve indul be az ábrándozás.

Cipővásárlás esetén rögtön arra gondolsz, hogy vajon milyen lesz majd élőben a színe, az anyaga, a lábadhoz való viszonya? És még rengeteg kérdés merül fel benned, mely elbizonytalanít, de hopp, már késő, beleszerettél egybe és egy pici kattintással meg is rendelted azt. Jól eső boldogság és nyugodtság fog el, mert tudod, hogy a cipő már a tiéd. Megszerezted!

Ezt követően elkezdődik egy olyan reményteli várakozás, mely az idő múlásával viszont rohamosan csak türelmetlenebbé tesz. Minden csengetésre szaporán lüktető szívvel, izgatottan nyitsz ajtót és amikor egyszer csak meglátod, hogy ott fogja a kézbesítő a kezébe, leborulsz a futárszolgálat nagysága előtt. Már nem tudod, hogy egyáltalán elköszöntél-e, vagy az ajtót bezártad-e, de elgyengült térddel rogysz a földre. Kicsit reszkető kézzel, tépdelve hámozod ki csomagolásából a cipősdobozt és meglátod azt, amit már napok óta úgy vártál, a cipőt. A megmaradt erőddel a kecses topánt lábaidra illeszted. Az érzés szinte oxigénpalackként hat rád, amikor minden elképzelésedet felülmúlva, a cipő, amit rendeltél, tökéletes!

Mindeközben észre sem vetted, hogy egy várakozással teli szerelem érzéseinek Déjá Vu-je ez, és egyszerűen az Online Shop rabjává válsz. Függőségedet mi sem mutatja jobban, hogy újra meg újra, különböző termékekre, de leadod a rendelésedet!

süti beállítások módosítása