5 gyógyfürdő, amely nőgyógyászati problémákat orvosol!
2017. május 01. írta: FEMILLA

5 gyógyfürdő, amely nőgyógyászati problémákat orvosol!

Testet-lelket gyógyító kellemes pancsolás!

kettes.jpg

Biztos vagyok benne, hogy Te is érezted már egy hétvégi fürdőzés során, hogy egy kellemesen meleg gyógyvíznek mennyire ellazító, megnyugtató hatása van testedre és lelkedre! Kifejezetten jól eső, stresszmentes állapotba kerülsz, esetleges izomfájdalmaidat, görcseidet is oldja. Gondolj bele, ha kúraszerűen használod a gyógyvizet, ami egy minimum 15-20 alkalmat jelent és 30-40 percet kezelésenként, akkor tapasztalhatod meg igazán a gyógyvíz bőrödön keresztül felszívódó ásványi anyagainak valódi gyógyítását.

A következő bejegyzésben megtalálhatod Magyarország legjelentősebb, kifejezetten nőgyógyászati problémáidra gyógyulást kínáló gyógyfürdőit!

Gyógyfürdők nőgyógyászati panaszokra

Harkány Gyógy- és Strandfürdő

harkany.jpg

A harkányi fürdő gyógyító vize a természet ajándéka! Európában egyedülálló és méltán híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő immáron 200 éves múltra tekint vissza, alkáli- hidrogén karbonátos- kénes gyógyvíz összetételével, 13,5 hektáros ősparkjával közel 8000 m² vízfelülettel 5000 m² fedett pihenő területtel, látványfürdővel várja a felfrissülni és gyógyulni vágyókat egyaránt!

A krónikus nőgyógyászati gyulladások, valamint a nyirokkeringés zavarainak javításában nagyon szép eredmények érhetők el egy-egy harkányi kúra során.

Bővebb információt itt találsz:

http://www.gyogyvizek.hu/gyogyfurdok/harkany-gyogy-es-strandfurdo.html

Igali Gyógyfürdő

igali_furdo.jpg

Az Igali Gyógyfürdő a Dél- Dunántúl egyik legrégebben működő fürdője. A 651 m méter mélységből feltörő 81°C-os csodálatos gyógyhatással rendelkező gyógyvíz, amely rendkívül magas (10.358 mg/liter) oldott ásványi anyagot tartalmaz, már több mint 50 éve Európa legjobbjai közt van számon tartva.

Számtalan már-már kilátástalannak hitt nőgyógyászati gyógyulás, gyermekáldás köszönheti valóságalapját a víz jótékony hatásának.

Bővebb információt itt találsz:

http://www.gyogyvizek.hu/gyogyfurdok/igali-gyogyfurdo.html

Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

martfu_jooo.jpg

Martfű nagy természeti kincse a 62 Celsius fokos termálvíz. A nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos, jódos hévíz fluorid tartalma is jelentős. A város melegvizes strandját ellátó termálvíz 2003 januárjában megkapta az elismerő gyógyvíz minősítést.

A hidrogén-karbonátos, nátrium-kloridos jódos, brómos, fluoridos gyógyvíz nőgyógyászati problémák gyógyulását, enyhülését is elősegíti, kezelésére lehet hatékony.

Bővebb információt itt találsz:

http://www.gyogyvizek.hu/gyogyfurdok/martfu-gyogyfurdo-es-uszoda.html

Hungarospa Hajdúszoboszló

termalfurdo_hajduszoboszlo_hungarospa_1.jpg

A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben a földből kb. 1100 méter mélységből 75°C-os meleg termálvíz tört elő. Analízisek alapján megállapítást nyert, hogy a mélyfúrásból jódos, brómos, konyhasós, hidrogénkarbonátos termálvíz tört fel. A vizsgálatok kimutatták, hogy a víz tartalmaz bitument és ehhez kötodő ösztrogént, továbbá még különböző nyomelemeket: titán, vanádium, réz, cink, ezüst, stroncium, bárium és ólom formájában.

A szoboszlói víz jó hatású idült nőgyógyászati megbetegedések, nőgyógyászati gyulladások esetén is. Meddő nők két-háromszor megismételt kúrák után gyakran számoltak be fogamzásról. Ennek magyarázata, hogy vizünkben bitumenhez kötődve ösztrogén is található.

Bővebb információt itt találsz:

http://www.gyogyvizek.hu/gyogyfurdok/hungarospa-hajduszoboszlo.html

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

sarvar_jooo.jpg

A 83°C-os gyógyvíz fontos alkotórésze a nátriumklorid, a hidrogénkarbonát, a jód, a bróm, a fluor, és számos nyomelem. A magas sótartalmú gyógyvízből lepárlással állították elő a híres Sárvári Termálkristályt. A gyógyfürdőzés hatékonyan alkalmazható egyes nőgyógyászati megbetegedések esetén.

Évtizedek óta ismert a gyógyvíz nagyon kedvező hatása elhúzódó alhasi fájdalmak, összenövéssel járó krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek kezelésében.

Bővebb információt itt találsz:

http://www.gyogyvizek.hu/gyogyfurdok/sarvari-gyogy-es-wellnessfurdo.html

süti beállítások módosítása