Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az érzékeid totális tavaszi bezsongása!
2017. május 05. írta: FEMILLA

Az érzékeid totális tavaszi bezsongása!

girl-2152510_1920.jpg

kép forrása: www.pixabay.com        

Nem csoda, ha a hosszú, szürke, hideg, latyakos telet követően a tavasz beköszöntésével egyszerűen már az első kósza reggeli napsütésre és madárcsicsergésre valami mérhetetlen bizsergés és melegség önti el a tested! Végre mosolyogva és egy kicsit vidámabban kelsz ki az ágyból, valahogy nem érzed már magad olyan fáradtnak? Sőt, újraéledsz a természettel együtt és úgy gondolod, hogy bármire képes vagy és bármi megtörténhet?

Eljött a Te időd!

Mi az oka a felpezsdült tavaszi libidódnak?

A tavaszi napfény hatására az alvásért és az energikusságodért felelős melatonin nevű hormon el kezd csökkenni, melynek következtében azt érzed, hogy jobb a hangulatod, vidámabb vagy és valahogy jobban bírsz, nem vagy olyan kimerült! Persze a hormon csökkenésére és a telet követő alvás-ébrenlét hirtelen felborulására a szervezeted egy jó kis tavaszi fáradtsággal is reagálhat, amit viszont a jókedveddel, a tavasz friss gyümölcseinek vitamindús táplálkozásával és a gyönyörű, újjászülető természetben történő mozgással pillanatok alatt leküzdesz!

Szóval amíg a napfény hatására a melatonin alváshormon csökken, addig szerencsére a szerotonin boldogsághormon termelődése viszont nő! Ezért is vagy olyan boldog, életvidám, optimista, és gondtalan! Ez a kirobbanó energikusság és jó kedélyűség mondanom sem kell a libidódra is jó hatással bír!

A köszönetet a dopamin nevű hormonnak kell adnod, amely egy úgynevezett neurotranszmitter, és a tesztoszteron-termelés befolyásolásán keresztül hat szexuális étvágyadra, valamint közrejátszik még az érzelmi életedért, fantáziádért, kreativitásodért és reakcióidért is, valamint fölszabadulása pedig elégedettség érzetet, illetve boldogságot vált ki belőled!

A csábító természet egyszerűen kiszippant a 4 fal közül! Amikor csak teheted kint vagy a szabadban! Sütkérezel, sétálgatsz, álmodozol és a tavaszi illatok úgy elvarázsolnak, hogy észre sem veszed, hogy egy új, bimbózó szerelem veszi kezdetét!

süti beállítások módosítása