Kétségbeesett, egyedülálló nők körmönfont férjszerzési akciói!
2017. május 18. írta: FEMILLA

Kétségbeesett, egyedülálló nők körmönfont férjszerzési akciói!

condom-1822413_1920.jpg

Ha már az előző cikkemben meggyanúsítottam a férfiak egy részét azzal, hogy egy új szextrend élményprojekt miatt képesek a szexuális aktus közepén a nő tudta nélkül, titokban lelopni magukról az óvszert, akkor éppen itt az ideje annak, hogy a nők egy részét is leleplezzem azzal, hogy egy potenciális férj megszerzésének reményében, ők meg képesek ellopni a férfi spermával megtelt óvszert! Mindezt miért? Nem fogod elhinni!

Ne így szerezz férjet magadnak!

Középkorú, egyedülálló, igényes nőkről beszélünk, akik felett nagyon gyorsan elszaladt az idő, habár minden pillanatát kiélvezték, de most hirtelen kapuzárási pánik tört rájuk! Miért? Mert megjelentek a fiatalabb vetélytársaik, akikkel már nem tudják felvenni a versenyt! Ezek a szingli nők csakis ebben a pillanatban szembesülnek vele, hogy az életkoruknak megfelelő társadalmi norma által felállított értékekkel, mint a férj és gyerek, nem rendelkeznek! Ezért nincs mit tenni, minden áron szereznek egyet! Hogy hogyan?

Elsődleges feladat, hogy felkutatják a még szóba jöhető, esetlegesen szingli, de mindenféleképpen jó egzisztenciával rendelkező férfiakat! Nyilván a több éves tapasztalatuknak köszönhetően az elcsábítás igazán nem nehéz, pláne némi alkoholfogyasztást követően, így elég gyorsan a hálószobában kötnek ki. Mivel a védekezés általában a nő felelőssége, és feladata bizonyos esetekben az a beígért szó is elég ahhoz, hogy a férfi biztonságban érezze magát, hogy "igen, szedek fogamzásgátlót"! De ha mégis óvszer használatára kerül a sor, akkor történik a következő fondorlatos átverés, a jó előre kigondolt cselszövés!

Miután megtörténik a szexuális aktus a nő, a férfi által levett óvszert minél hamarabb megpróbálja ellopni és sietősre venni az irányt a mosdó felé, mintha magát menne rendbe tenni. Ezt követően a nő az óvszerben lévő spermát önmagába megpróbálja visszahelyezni, "önmegtermékenyíteni"! Egy kis idő elteltével kiderül, hogy ennek a körmönfont sperma lopási akciónak mi az eredménye! Ha sikerrel járt és elérte a célját, közli a férfival, hogy teherbe esett. A férfinak, mint áldozatnak, két lehetősége van, vagy elveszi a nőt, vagy megalázottan és átverten fizeti a gyerektartást.

Ha nem járt sikerrel a nő, akkor addig ismétli ezt az alattomos folyamatot, amíg eredményre nem viszi!

És, hogy mennyire etikus, vagy beteges ez az akció, azt mindenki döntse el saját maga! Mindenesetre nem hallottunk még pereskedésről ebben a témában!

Mit tehetünk? Nem mást, minthogy legyünk körültekintőbbek akár a partner választás, akár a szexuális együttlét során!

süti beállítások módosítása