Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Elképesztően csábító egyenruhások és ami mögöttük van!
2017. május 23. írta: FEMILLA

Elképesztően csábító egyenruhások és ami mögöttük van!

160514-a-ti382-450.JPG

A katona, rendőr, tűzoltó egyenruhák teljesen megőrjítik az ellenkező nemet, valamiért nem tudunk ellenállni nekik! De vajon mi lehet ennek az oka? Lássuk!

Férfi egyenruhások

Az nem kérdés, hogy a nők a kapcsolataikban szeretik és keresik is a biztonságot és a védelmezést! Így nem meglepő, hogy az igazán férfias hivatások, amelyek az erőt, bátorságot, határozottságot sugallják, közel állnak hozzánk! Nem utolsó sorban az egyenruha tekintély ad és követel!

Az egyik legellenállhatatlanabb, legkívánatosabb és szexibb hivatások az uniformis miatt valahogy nekünk nőknek rögtön beindítja a fantáziánkat! Az egyenruha iránti vonzalom az emberben rejlő fetisizmussal magyarázható elsősorban, vagyis hogy tárgyak, ruhadarabok váltanak ki szexuális vonzalmat és izgalmat és talán benne lehet egy kicsit a "büntess meg", vagy a "ments meg" perverzség is!

Női egyenruhások

A női egyenruhások egy sokkal határozottabb személyiséggel, karakterrel rendelkeznek, mint társaik, mivel nekik kőkeményen be kell bizonyítaniuk, hogy igenis képesek ugyanolyan feladatokat ellátni, ugyanolyan bátorsággal és erővel harcolni, mint a férfi társaik!

Sok férfi a szigorú tekintetű nőkre pont emiatt bukik. Ennek oka az is lehet még, hogy ezek a férfiak nem szeretnek minden körülmények között irányítani, szívesen átengedik a kezdeményezést és az uralmat is! Valamint a fantázia, az ábrándozás és a vágyódás mondanom sem kell a férfiaknál is ugyanúgy beindul!

Hálószobai szerepjátékok

A párkapcsolatra veszélyt jelent egy idő után a szexben bekövetkezett monotonitás, így a hálószobai szerepjátékok mindamellett, hogy rendkívül izgatóak, színt is visznek az ellaposodott szexuális életbe! Fontos tanács, hogy csak akkor állj elő ezzel az ötlettel, titkos vágyaiddal a párodnak, ha Ő is nyitott erre, és már egy jó ideje együtt vagytok! Esetleges vadabb, fájdalommal járó játékok esetén, az aktus előtt beszéljetek meg egy jelszót, amit akkor mondotok ki, ha kellemetlen számotokra a játék.

Hogyha párunk nagy álma, hogy szexi katonaként, vagy hős tűzoltóként, rendőrként hódítsuk meg, vásárolhatunk erre a célra készült jelmezeket, amely nagyon feldobja a szexuális együttlétet! Lehetséges, hogy első alkalommal még nevetésbe torkollik, ahogy megpróbálunk magázódni egymással, de idővel persze oldódnak a gátlások, és talán egy egészen új lebilincselő és lélegzetelállító oldaláról ismerjük meg partnerünket!

süti beállítások módosítása