6 dolog, amiért a férfiak imádják a kreatív nőket!
2017. szeptember 14. írta: FEMILLA

6 dolog, amiért a férfiak imádják a kreatív nőket!

pexels-photo-289825.jpeg

A kreatív nők alkotóképességének teljesítményét nemcsak az intellektuális tényezők határozzák meg, hanem gyakran fontos szerepet játszanak abban az érzelmek, a motivációk, a jellembeli és akarati vonások, vagy az a mód, ahogyan önmagát és környezetét felfogja, amilyen elkötelezettséggel, tudatossággal vagy szenvedélyességgel végzi feladatait. 

A férfiak számára kifejezetten imponáló és vonzó, ha egy nő képes egyrészt egyedi látásmódra, jó problémamegoldásra,  önbizalmának köszönhetően kezdeményezésre, másrészt izgalmas, szenvedélyes, lelkes és kíváncsi! Az ilyen kreatív nőkkel nem unalmasak a hétköznapok, tartalmasak a kirándulások, programok és nem utolsó sorban a szexuális élet sem fog ellaposodni!

Miért szeretik a férfiak a kreatív nőket?

Manapság a kreativitásról többféle értelemben beszélhetünk! Egyrészt megközelíthetjük pszichikus jelenségként, mentális folyamatként, másrészt mint egy konkrét terméket előállító, alkotó aktivitásként, melynek legnagyobb ismérvei az eredetiség és az újszerűség, valamint a társadalmi hasznosság és jelentőség. 

Egy kreatív nőket valójában az jellemzi, hogy rengeteg tulajdonság komplex képességével rendelkeznek! Nézzük melyek ezek!

1; Feltűnően eszesek!

Kifejezett tudásvágy, fizikai és mentális aktivitás jellemzi! Imád tanulni, továbbképezni magát! Kiváló képesség jellegű tudása van, mely egy adottság is, ami más eberek számára nem tanulható! Rendkívül logikus és önálló gondolkodással és egyedi látásmóddal rendelkezik! Továbbá, ami nagyon értékes képesség egy nőnél azaz, hogy jó lényeglátása van, felismeri és kiszűri az igazán fontos dolgokat!

A férfiakat elvarázsolja, ha egy nő okos, és ennek köszönhetően egy egészséges önbizalommal is rendelkezik! Továbbá végtelenül büszkék tudnak lenni a férfiak a női partnerükre, ha a környezetükben, ismertségi köreikben a nő egy kellemes, értelmes beszélgetőpartnerként van jelen, illetve azzal a társaságból ki is tűnik!

restaurant-690975_1280.jpg

2; Kitartóak és végtelenül szorgalmasak, lelkesek!

Sok nő szeretne nagyon sok mindent, ezért elkezdenek, belefognak dolgokba, ami az idő múlásával és a lelkesedés csökkenésével alábbhagy! A kreatív nőknél ez nem így van! Ha ők elkezdenek valamit, azt be is fejezik és ahogy a cél felé közelednek még motiváltabbak! Ez a hihetetlen kitartásuk belülről jön, nem nyugszanak, amíg el nem érik a céljaikat!

pexels-photo-110473.jpeg

3; Kitűnő problémamegoldó képességük van!

A nőkre általában az a jellemző, hogy a problémát megalkotni, generálni szokták, melyet a férfiak nem viselnek túl jól! Illetve, ha a nők szembetalálkoznak valamilyen problémával, akkor leginkább bepánikolnak és kétségbeesnek, minthogy higgadtan elgondolkodnának, illetve megoldják azt! A kreatív nők váratlan, vagy furcsa helyzetek iránti nyitottságuknak köszönhetően, komplex ingerekre, meghökkentő helyzetekre, problémamegoldásra való késztetettséget éreznek és tökéletesen kezelik is azt! A spontaneitás a vérükben van!

people-woman-coffee-meeting.jpg

4;  Felettébb nagy alkotás utáni vágyuk van!

Módfelett ötletesek! Mielőtt bármit eldobnának, végig gondolják, hogy abból milyen új, hasznos tárgyat tudnának készíteni! Emiatt egyáltalán nem pazarlóak, sőt imádnak újrahasznosítani! Kellemes az otthonuk és környezetük! Saját készítésű, egyedi, praktikus tárgyakkal, dolgokkal, ruhákkal, a gyermekeik számára játékokkal teszik boldoggá környezetüket!

pexels-photo-395074.jpeg

A kreatív nők óriási feladat-elkötelezettséggel rendelkeznek, ezért a munkahelyükön a legreménytelenebb helyzetből is kimagasló teljesítményt tudnak produkálni! Kitartóan véghezviszik a terveiket, a legnagyobb elhivatottsággal és hatékonysággal. Végtelenül leleményesek, a legkisebb, nüansznyi dolgokból képesek építkezni!

5; Kellőképpen kíváncsiak!

Mérhetetlenül nagy kezdeményezési szellemmel rendelkeznek! Mindenre nyitottak és minden érdekli őket! Rendkívüli tulajdonságuk az ingerérzékenységük! Intenzíven figyelnek a környezetükre, az őket körülvevő emberekre, tárgyakra, új dolgokra! Szeretik a számukra ismeretlen dolgokat felfedezni! Módfelett érdeklődőek a nem nőies dolgok iránt is! 

portrait-2674809_1920.jpg

6; Rendkívüli érzelmi stabilitással rendelkeznek!

Eszméletlen nagy szenvedélyesség jellemzi a kreatív nőket, mégis kicsapongás mentes párkapcsolatot tudnak biztosítani! Mivel rengeteg tulajdonság komplex képességével rendelkeznek, ezért egyáltalán nem unalmas velük az élet! Sohasem adnak egy kérdésre olyan választ, hogy "Nem tudom!" vagy "Nekem mindegy!". Mindig érdekes, izgalmas és eseménydús az életük és a személyiségük, valamint a szexuális aktivitásuk is, ezért sosem szűnik meg körülöttük a pezsgés!

pexels-photo-331206.jpeg

A kreatív nő tehát egy végtelenül összetett egyéniség, akinek már a megjelenésén is látszik, hogy nem egy konvencionális nőszemély! Arról nem is beszélve, hogy rengeteg műszaki találmány és innováció mögött is egy-egy kreatív nő áll! Nem csoda hát, hogy a férfiak rajonganak értük!

Forrás: ITT

=======================

Ha tetszett a cikkem látogasd meg a Facebook és Instagram oldalamat is, hogy egy jó kis közösség tagjaként szabadidődben Te is jókat tudj olvasgatni, nézelődni és hasznosan informálódni!

Femilla Blog Facebook

Femilla Blog Instagram

További, ehhez a cikkhez kapcsolódó bejegyzésem:

Spontaneitás, ami felforrósítja és újraéleszti a párkapcsolatod és az életed!

süti beállítások módosítása