Miért őrülnek meg a nők a jó illatú pasiktól?
2018. május 08. írta: FEMILLA

Miért őrülnek meg a nők a jó illatú pasiktól?

naked-1847866_1920.jpg

A hölgyek érzékei totálisan "kiakadnak" és sokkal jobban vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akiknek jó az illata.

Hogy ennek mi az oka, és mivel áll összefüggésben, azt most megtudhatod!

Veled is megtörtént már, hogy egy idegen férfi illatától teljesen elszédültél?

Csak, hogy megnyugtassalak, nem csupán a drága parfümökről van itt szó, hanem a férfi saját illatáról, a feromonokról és a kémiáról!

Ezek olyan kémiai vegyületek, amelyeket az élőlények bocsájtanak ki, és részei a "párzási játéknak".

A feromonok célja a szexuális vonzerő megteremtése!

Azt már bebizonyították, hogy a nőknek sokkal érzékenyebb szagreceptoraik vannak, mint a férfiaknak, ezért is mondható el nagy általánosságban, hogy a nők legjobban a citrus, babapúder és cukorka illathoz vonzódnak, de imádják a természet frissítő illatát is! A férfiakat viszont ritkán bűvöl el egy-egy illat!

Természetesen az állott izzadságszagot egyik nem sem szereti! Ennek ellenére a nők mégis meglehetősen kedvelik az izzadt pasikat! Ez azért van, mert habár a feromonok szagtalanok, mégis az izzadsággal kibocsájtott androstenolok friss illatát a nők képesek az izzadságszagból kiszagolni!

Nem véletlenül költenek a parfümgyártó cégek milliókat egy bódító illat megtalálására! Ugyanis meglehet, hogy egy férfi a saját feromon illatával képtelen lenne vonzani a nőket, viszont ha egy kellemes illatú parfümmel fújja be magát, máris észveszejtő illata lesz és szédíteni fogja a nőket!

De mit tartalmaznak a legjobb férfi feromon parfümök?

Mielőtt vásárolnál a párodnak a drogériában egy jó parfümöt, győződj meg róla, hogy a kívánt feromon-parfüm tartalmazza a következő feromonok egyikét:

  • Androstenon 

(Agresszív, alfa-hím benyomást keltő illat, segít a figyelem középpontjába kerülni, szexuális izgalmat vált ki egyes nőkben, ellenben félelmetes aurát vált ki a többi férfi körében)

  • Androsteron 

(Emberi feromon, elősegíti az idegenekben való bizalmat, férfias-domináns hatása van, de nem agresszió hatású. Biztonságot, védelmet és megbízhatóságot teremt)

  • Androstenol 

(Elősegíti a nőkkel való társadalmi reakciót, növeli a szexuális vonzerőt, gyakran "jégtörőként" említik. Barátságos légkört teremt, fiatalos, egészséges hatással bír, miközben növeli a szexuális vonzerőt. )

Viszont ezeknek a feromon parfümöknek általában csak közvetlen közelről érződik az illatuk.

Tehát, elég közel kell, hogy kerülj a férfihoz, amihez már más módszerekre lesz szükség...

 ===========

Látogasd meg a Facebook és Instagram oldalamat is, hogy szabadidődben jókat tudj olvasgatni, nézelődni és hasznosan informálódni!

Femilla Blog Facebook

Femilla Blog Instagram

 

süti beállítások módosítása